novembre, 2019

9nov - 5abrnov 918:00abr 5Exposició ESTEVA, els nous objectes de la farmàcia de LlíviaMuseu Municipal de Llívia, Carrer dels Forns, 10

Més

Detalls del Event

Fotografia de Montse Palomar

 

L’exposició ESTEVA, els nous objectes de la farmàcia de Llívia pretén mostrat els objectes restaurats pel museu de Llívia aquest 2019.

En aquesta mostra es veuran objectes que per qüestions d’espai o de conservació no es poden veure habitualment a les sales del museu.

També es podrà veure l’audiovisual “D’Esteva a Biel, a Llívia dues farmàcies”. L’audiovisual, que ha esdevingut un petit curtmetratge documental, ha estat produït pel museu de Llívia (10 min durada aprox.)

El dissabte 9 s’iniciarà la jornada d’inauguració a les 18:00 amb la conferència “La Dona en l’art, d’objecte a subjecte”, impartida per Mireia Puente, d’Artxtu, on abordem la visió de l’art des d’una perspectiva de gènere dins de l’història de l’art, i ho exemplificarem amb el cas de les figures femenines de les caixes policromades.

El dia 9 l’exposició es podrà visitar parcialment, tan sols es podran veure les noves caixes policromades, ja que per motiu de la jornada electoral del dia 10, la sala d’exposició restarà

Fotografia de Montse Palomar

reservada als comicis. L’exposició podrà veure’s d’una forma completa a partir del dia 12 de novembre per la tarda i fins el 5 d’abril de 2020.

 

Data

Novembre 9 (Dissabte) 18:00 - Abril 5 (Diumenge) 20:00

Localització

Museu Municipal de Llívia

Carrer dels Forns, 10

Comments are closed.

X