Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya és un projecte en col·laboració amb el Bisbat d’Urgell, que et vol donar a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la nostra comarca. Et proposem 2 itineraris, on visitaràs 4 esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni del Pirineu. En el recorregut de la Solana podràs conèixer les esglésies de Santa Maria d’All (Isòvol), Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta (Bolvir) i en el recorregut de la Obaga les esglésies de Santa Maria de Talló (Bellver de Cerdanya), Sant Julià de Pedra (Bellver de Cerdanya), Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya i Sant Pere d’Alp. Hem elaborat un calendari amb les visites i t’hi pots inscriure des d’aquesta web.

Tot això per un mòdic preu de 12€ per persona a partir dels 8 anys.

Degut a la situació actual provocada per la COVID-19, les visites poden ser ajornades o anul·lades.

Termes i condicions:

Les visites comencen sempre a les 11 h del matí.

El preu per la visita és de 12€ pels majors de 8 anys (menors d’aquesta edat gratuït), que es pagaran, en efectiu, a la guia abans de començar la visita.

La visita es farà si hi ha un mínim de 5 persones majors de 8 anys. Si no s’arriba aquesta xifra, la visita es cancel·larà i s’informarà a les persones inscrites.

La visita es fa amb cotxes particulars.

El punt de trobada de la ruta de la Solana és a l’església de Santa Maria d’All (poble d’All). Clica aquí per veure el mapa.

El punt de trobada de la ruta de la Obaga és a l’església de Santa Maria de Talló (al costat de Bellver de Cerdanya). Clica aquí per veure el mapa.

La ruta de l’obaga no està recomanada per a les persones amb mobilitat reduïda ja que l’accés a l’església de Pedra és complicat.

Normes a seguir durant tota la visita:

Ús obligatori de la mascareta.

Mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta de persones del grup, que no visquin juntes.

Seguir les indicacions de la persona que realitza el guiatge, sobretot en el moment d’entrar i sortir dels edificis.

No tocar cap element de l’església (bancs, passamans, portes, …). Si s’han d’obrir portes, ho farà la guia.

La responsable del guiatge de la sortida portarà gel hidroalcohòlic a disposició dels clients, per si fos necessari.

Com que la visita es realitza amb vehicles particulars, serà responsabilitat dels assistents seguir la normativa vigent pel que fa als ocupants i a la seva disposició.

Complir les mesures de mobilitat vigents.

Les rutes es poden veure modificades a criteri de la guia, per oficis religiosos o imprevistos.

Es poden encarregar visites personalitzades i per grups reduïts, amb preus i dates a concretar. Contacta amb nosaltres.