Cavalls del Vent MTB

Cavalls del Vent MBT és una ruta que et permetrà descobrir l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Gaudireu de les espectaculars parets del vessant sud del Moixeró, recorrereu la vessant sud de les serra del Cadí, gaudint de magnífiques vistes del vessant est i nord del Massís del Pedraforca,  saltant de vall en vall per  pistes i camins a força alçada. Més endavant , pedalareu per la espectacular vessant nord de la serra del Cadí amb les seves abruptes parets, les seves estretes valls i els seus magnífics racons.

Podreu visitar La Seu d’Urgell, cap de comarca de l’Alt Urgell, i els  petits i bonics pobles de les 3 comarques d’entre els quals destaquem: Josa de Cadí, Tuixén, Arsèguel, El Querforadat, Bellver de Cerdanya, Talló i Bagà.

Pel que fa al patrimoni cultural destaquem la catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell, única catedral íntegrament romànica de Catalunya, i el Santuari de Santa Maria de Talló, tots dos declarats bens cultural d’interès nacional.

Als allotjaments de la Cavalls del Vent podreu gaudir de la gastronomia d’aquestes comarques pirinenques i de la calma i el confort d’aquests llocs per afrontar la següent etapa amb plenitud.

Una ruta plena de contrastos i de sorpreses per amants de la natura, de la bici de muntanya i de les grans travesses.

Web: pedals.cavallsdelvent.com

Telèfon: 93 821 51 11

Correu electrònic: reserves@cavallsdelvent.com